Сайтът www triviapress.com се явява продължение на издателство „Тривия Прес”, създадено през 1992 г., специализирано в областта на образованието и интелектуалното развитие на подрастващото поколение. През 25-годишната ни дейност издавахме:

„Гимназист” – вестник за самоподготовка на ученици от 9. до 12. клас;

„РИКИ – Кандидат-гимназист” – вестник за самоподготовка на ученици от 4. до 8. клас;

„Learn English!” – вестник за изучаване на английски език;

„Lerne Deutsch!” – вестник за изучаване на немски език;

„Рикчо” вестник за ученици от 1. до 4. клас;

„Еволюция” – научнопопулярно списание;

„Ум и Душа” – списание за психология.

Вече е време да приложим по-съвременна форма за контакт с вас – нашите читатели, затова решихме да преминем към ОНЛАЙН предлагане на материали (литературни разработки, тестове и мн. др.), които на брой са няколко стотин. Материалите, разпределени по класове и изучавани автори, ще се обогатяват непрекъснато на сайта.

За момента можете да теглите автоматично необходимите ви материали чрез е-рay или easy-pay. В най-скоро време ще имате възможност да си теглите материали чрез sms или с кредитни карти.

Другият начин е да изпратите съответната сума по банков път: BG 61 FINV91501015781379, BIC FINVBGSF,  като на e-mail stefkasoukmandjieva@abv.bg  напишете точно заглавията на материалите, които желаете да получите на вашия e-mail.

Пишете ни за всичко, което Ви интересува на e-mail stefkasoukmandjieva@abv.bg.

Желаем Ви успешна подготовка с нашите теми и тестове, които ще ви помогнат да се представите успешно в часовете по български език и литература и да получите отлични оценки!

Всяка седмици материалите по различните класове се обогатяват. Успех, приятели!